Zoeken naar veel verder

Uw zoekactie voor veel verder leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

David 50 jaar Antwerpen - Antwerpen
Maak je fantasie waar !
Jullie hebben als koppel al een tijdje een fantasie, maar je weet niet goed hoe eraan te beginnen ? Jullie verlangen naar een scenario waar eigenlijk een extra persoon voor nodig is ? Het is misschien nogal kinky en je durft er niet zomaar tegenover iedereen over te beginnen praten ? Ik (David) kan jullie in alle discretie verder helpen. Heb je al een idee met duidelijke elementen die in de fantasie aan bod moeten komen, stuur ze mij op en ik maak er een volledig uitgewerkt verhaal van. Prefereren jullie een volledig uitgewerkt scenario of liever wat meer improvisatie, alles is mogelijk. We werken het samen verder uit. Zelf ben ik een persoon met enig niveau. Respect, vertrouwen en discretie zijn heel belangrijk voor mij en ik verwacht dit ook van jullie. In het rollenspel zie ik mijzelf eerder als de dominante persoon (als er één is natuurlijk) Geef eindelijk eens toe aan die drang en nieuwsgierigheid, mail mij, en zie hoever we misschien wel geraken.  
levensgenieter 57 jaar West-Vlaanderen - Brugge
gewoon af en toe genieten.... verder geen binding
Ben jij ook op zoek naar een leuke partner in crime? Iemand om stiekeme uurtjes mee door te brengen? Zalig genieten van samen zijn, bubbels en babbels … maar ook luisteren… samen ontdekken met respect voor elkaars verlangens en grenzen… niks moet maar veel kan bij klik en wederzijds vertrouwen Verzorgde man is op zoek naar een fijne dame of stel om af en toe samen te genieten van sauna, massage, erotiek en andere geneugten des levens. Veel is te bespreken maar het leven is te kort om niet te genieten. Zelf regelmatig vrij en beschikbaar ook overdag, intiem geschoren en niet-roker kan soms ontvangen en verplaatst zich graag in Oost-Zeeuws-West Vlaanderen  
SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
SHARING YOUR LADY ... GUN JIJ HAAR DAT VASTE SPEELKAMERAADJE ...
Als man heb je soms de fantasie om je klasse dame te delen met een andere man !? Zij staat daar ook voor open, maar, niet zo maar met gelijk welke man ! Je (jullie) zoekt haar te kunnen delen met een man die ook weet wat respect is, die weet hoe een klasse dame te behagen, een man die jullie in de toekomst eerder zullen zien als een verrijking voor jullie relatie, dan als een bedreiging daarvoor! Soms wil je graag aanwezig zijn bij een afspraakje, maar soms geeft het je ook een enorm gevoel van opwinding te weten dat ze van haar vaste speelkameraadje aan het genieten is op een moment dat jij er niet kan bij zijn (bv werken bent) !? Denk je dat er wat raakvlakken in mijn tekst staan, geef dan gerust een seintje en we spreken wel verder af ! Is je klasse dame nog niet zeker, dan proberen we haar samen wel te overtuigen om samen van dit moois te genieten !! Beroepshalve kan ik me best overdag vrijmaken, ben soa vrij en gesteriliseerd (attest). Grtjs (Haar) speelkameraadje xxx  
Relaxy 30 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Sensuele avond 14mei 45+
Hallo, ik ben 30j en ben voor het werk aan de kust we zijn bezig met verbouwing en doen lange dagen. Graag zou ik deze avond ergens op bezoek komen voor een uitgebreide douche samen met de dame om daar de spanning op te bouwen. Verder kan ik jou of haar of allemaal samen lekker masseren en wat leuke dingen doen (echter ben ik niet opzoek naar sex) juist een zeer geile date als jullie zich niet kunnen houden kijk ik graag toe. Zelf ben ik 1m74 68k normaal gebouw. Beleefd en goed opgevoed . Heb ik interesse gewekt stuur dan een mailtje. Alvast een fijne zonnige dag.  
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel die een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel die discreet een locatie zoekt om af te spreken (ik kijk enkel heel discreet toe)? Of een koppel die vanavond bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die vanavond een man zoekt voor een massage of soft date? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Tony 55 jaar Antwerpen - Geel
Biseksuele man zoekt een koppel tussen 50j en 75j
Ik ben een biseksuele verzorgde man met een hoog libido van 55 jaar. Ik ben op zoek naar een ruimdenkend koppel tussen 50j. en 75j. om samen fijne intieme momenten te delen, ik val voor de persoonlijkheid niet voor het uiterlijk dus jullie mogen slank, volslank of mollig zijn, ik nodig jullie graag uit op een etentje om kennis te maken en aan te voelen of jullie een stapje verder willen gaan.  
Zwarte student 27 jaar Oost-Vlaanderen - Merelbeke
Zijn er vrouwen die afspreken met student black ?
Deze zwarte student zoekt een single vrouw of vrouw van koppel. Afspreken tijdens de examens voor ontspanning. Afspreken bij jou of jullie thuis. Graag leeftijd en foto. We spreken verder af via whtapp.  

Zijn er vrouwen die afspreken met student black ?
James 23 jaar Limburg - Weert
Jongen 23 zoekt koppel regio Noord-Brabant
Hi, ik ben een 23 jarige jongen uit Eindhoven opzoek naar een koppel die samen met mij iets erotisch will doen. Ben open om dingen te proberen. Ik probeer altijd dezelfde energie te hebben als de mensen om me heen. Ik rook/drink niet, sportief, bi, ben van black origine, 179cm, 66kg en 17cm. Zoek hier want er bestaan geen goede Nederlandse sites om normale mensen te vinden. Graag via email verder praten. Ben nog student dus we moeten kijken met tijden (en aub een foto zou fijn zijn)  

Jongen 23 zoekt koppel regio Noord-Brabant
Singelke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Is er een (gelegenheids)koppel die een date, massage of een locatie zoekt?
Hallo, ik ben een verzorgde, eerlijke en discrete man. Is er een gelegenheidskoppel die vanavond discreet een locatie zoekt om af te spreken (ik kijk enkel heel discreet toe)? Of een koppel die vanavond bij mij eens wilt afspreken met een andere vrouw of koppel? Of gewoon een koppel die vanavond een man zoekt voor een massage of soft date? Alles is mogelijk, eerlijk en verzorgd. Leeftijd niet van belang. Ik heb geen tattoos, geen piercings en ben niet-roker. Ik kan ook verplaatsen. Interesse? Stuur gerust een mailtje om verder af te spreken. Groetjes!  
Haar minnaar 55 jaar Limburg - HASSELT
Cuckold koppel
Hey zijn jullie een echt cuckold koppel waar het vrouwtje zich graag all the way met creampie laat verwennen door een vreemde man van Belgische origine en waar de cuck enkel mag toekijken of opdrachten moet uitvoeren? Ik ben zeker bereid om haar dat plezier te gunnen en haar man ondergeschikt te laten zijn en te laten toekijken hou haar kutje mijn zaad absorbeert. Ik zoek enkel vrouwen/koppels die hier voor open staan en indien niet jullie ding scrol rustig verder. Ik ben discreet en hygiënisch en dus ook steeds intiem geschoren, wat ik zelf dan ook zoek. Leeftijd is niet van belang zolang ze maar erg geil is (liefs geen Rubens types). Ik kan vlot verplaatsen tot ongeveer 75km en niet in een LEZ dus indien jullie kunnen ontvangen zou top zijn, op kamer afspreken kan ook. Bij interesse of vragen laat je maar van je horen. Tot snel? Geen interesse in onnozelaars en hun belachelijke opmerkingen, is dit niet uw ding scrol dan rustig verder.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10